Deep

Önünden defalarca geçip içine bir kez olsun girmediğiniz Beyoğlu'ndaki nice restorandan biri olabilir Deep! Seçenekler çok geniş elbet ve birini seçmek diğerini kaçırmak demek. Ancak Deep in  lezzetlerini ve sıcak atmosferini mutlaka bir tadmak gerek. 
Dünya mutfağını "Cafe yemeği" anlayışından çıkarıp zamansız ve yersiz bir tavırla taşıyor tabağa. Pitikareli örtüleri, duvarlara aslını eski eşyaları ,şirin perdeleri ve masalardaki fenerleriyle bir İtalyan, bir İspanyol, bir Türk,  sonucta sıcak bi Akdeniz kasabasını Beyoğlu'nda yaşatıyor size.


Salatadan, Alman sosisine (ki  bu Erhan'ın Favorisi), Soya soslu bademli tavuktan( Genis tavuk seçeneklerinden benim en sevdiğim), kavurmaya; makarnalar, ara sıcaklar ve burgerlere ve hatta dolma ve zeytin yağlılara uzanan geniş menusunde senelerdir seçtiğimiz her yemekte her aynı enfes tad, enfes hizmet!
Kışın içerisi de çok keyifi ama yazın dışarıya atılan masalarda Beyoğlu'nun tıkıs tıkıs olmayan bir sokağında, sokakta enfes bir aksam yemeğinin ardından sarap ya da biramızı yudumlamanın keyfi de bambaşka:) 



Tarif: Fransız konsolosluğunun arka sokağı, Bakırköy dolmuş duraklarından bir sonraki köşe başı.

0 yorum:

Yorum Gönder